Schimbare_sediu_social_alte_institutiiIn cele ce urmeaza va prezentam succint efectele schimbarii denumirii unei societati cu privire la inregistrarea la diverse institutii.

Schimbare denumire firma la camera de munca, ITM

Pentru ca schimbarea denumirii societatii sa fie operata si de catre Inspectoratul Teritorial de Munca(ITM), societatea trebuie sa transmita o notificare in acest sens, prin care sa comunice noile date de identificare ale societatii.

Modificare denumire firma la Administratia Financiara(ANAF)

In urma schimbarii denumirii unei societati platitoare de TVA, administratorul acesteia are obligatia de a depune documentatia necesara in vederea preschimbarii certificatului de inregistrare in scopuri de TVA la Administratia Financiara a sectorului/judetului de care apartine sediul social.

Schimbare denumire societate in programul REVISAL

Modificarea denumirii firmei in programul REVISAL se va transmite in acelasi timp cu prima modificarea adusa in baza de date pentru unul din salariati.

Serviciile ActeFIRMA

Consilierii nostri din cadrul departamentului economic, va pot asista si reprezenta pentru a duce la indeplinire oricare dintre aceste demersuri. Apelati cu incredere la serviciile noastre.

ALTE ARTICOLE PE ACEASTA TEMA

Schimbare denumire din societate comerciala in societate

Schimbare denumire firma la ONRC

Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*