Testimoniale

Florin Cojocea, Activ Informedia

florin-cojoceaActiv Informedia a avut nevoie de consultanta privind inregistrarea unui punct de lucru necesar pentru atelierul nostru de personalizare produse promotionale. Am fost ajutati prompt si profesionist de catre un referent ActeFirma.

Florin Cojocea
Administrator Activ Informedia

Patricia Niculae, Ripe Ideas

patricia-niculaeAveam nevoie de un serviciu de infiintare firma, inregistrare emblema si punct de lucru si ulterior evidenta contabila si audit financiar. Colaborarea cu ActeFirma se apropie de un an, serviciile in tot acest timp fiind ireprosabile. Recomand cu incredere aceasta firma de consultanta.

Patricia Niculae, Project Manager
Ripe Ideas

Andra Paraschivescu, PFA

Andra Paraschivescu - acte firma - infiintare PFAAveam nevoie sa imi desfasor activitatea intr-o forma cat mai flexibila si fara prea multe batai de cap din punct de vedere al contabilitatii si inregistrarii. Specialistii ActeFirma mi-au recomandat pentru usurinta operarii infiintarea unei persoane fizice autorizate si in 3 zile am avut certificatul de inregistrare PFA. Ii recomand cu caldura.

Andra Paraschivescu, PFA

Daniel Alin, Automatizari AG

automatizari-agActefirma, o echipa de consultanti eficienti care, prin divizia de contabilitate, ne-au oferit servicii de revizie contabila si evidenta contabila foarte profesioniste, dar totodata corecte din punct de vedere financiar.

Administrator
AG Systems & Equipment

Matei Malos, Home Finders

matei-malos-homefindersActeFirma, prin divizia de proprietate intelectuala, ne-a oferit consultanta si ne-a asistat la inregistrarea marcii HomeFinders la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci intr-un termen scurt si foarte avantajos din punct de vedere financiar. Pe viitor, vom continua colaborarea si pe alte domenii.

Matei Maloş, General Manager
HomeFinders.ro